Jännitys kutkuttaa Mariannan vatsanpohjassa. Hän ei ole aiemmin lähtenyt treffeille tuntemattoman miehen kanssa ja häntä melkein kaduttaa edellisenä päivänä deittipalvelun kautta sopimansa tapaaminen. Marianna näkee paikalle kurvaavan mustan Toyotan. Hän varjostaa silmiään ja tiirailee kuskin paikalta huolettomasti kättään heilauttavaa miestä.


Kun Jukka nousee autosta ulos, Marianna ei oikein tiedä miten päin hänen pitäisi olla. Hän ottaa muutaman askelen Jukkaa vastaan ja ojentaa sitten kättään tervehtiäkseen. Jukka katsoo häntä ehkä hieman hämmentynyt virne kasvoillaan, tarttuu hänen ojentamaansa käteen ja kietoo sitten toisen kätensä Mariannan ympärille vieden hänet partavedeltä tuoksuvaan upottavaan halaukseen.

– Hei vaan hei, Jukka sanoo matalalla äänellä aivan Mariannan korvan vieressä ja Mariannasta tuntuu kuin perhoset vatsassa olisivat pyrähtäneet lentoon ja hän huomaa pikkuhousujensa kostuvan. Jukan olemus poikkeaa enemmän eilisen elokuvan mieshenkilöstä kuin hänen kasvokuvansa. Mutta ei mies pahannäköinen ollut, ei ollenkaan.

– Taisit käydä aika kuumana eilen? Jukka kysyy tai sitten toteaa. Selvähän se oli Mariannan viesteistä eikä hän asiaa alkanut kieltämäänkään. – Oletpa kaunis, Jukka sanoo sitten, siirtää hiuskiehkuran hänen kasvoiltaan ja laskee sitten kätensä niin, että kämmenselkä hipoo Mariannan toista rintaa kuin vahingossa. Mariannan syke nousee tuosta pelkästä hipaisusta, voi kuinka hän kaipaakaan miehen kosketusta.


Marianna hymyilee Jukalle ja kysyy alahuultaan huomaamattaan imaisten -Mitäs sitten tehdään? Jukan silmät näyttävät välähtävän vastaukseksi ja kuin yhteisestä hetken mielijohteesta heidän huulensa löytävät toisensa ja he suutelevat. Mariannan päässä takoo ensin vimmatusti hänen oma paheksuntansa käytökselleen, mutta sitten hän sulaa Jukan kosketukseen ja heittäytyy hetkeen. Tätähän hän tuli tänne hakemaan. Jukka litistää hänet itseään ja autoa vasten. Auton pelti tuntuu lämpimältä Marianan selkää vasten. Hän on niin kiihottunut ettei pysty ajattelemaan enää muuta kuin jalkovälissä pakottavaa halua.


-Kelpaisiko neidille kyyti takapenkillä?
-Se kai sitten on lopputulos kun sopii treffit turvallisesti julkiselle paikalle. Marianna vastaa flirttaillen.

Marianna kampeaa itsensä Jukan syliin hajareisin hieman vinossa asennossa auton kattoa väistäen. Jukan kädet sukeltavat hänen hameenhelmansa alle, pitkin sääriä pakaroille ja liukuvat sitten hänen pitsisten pikkuhousujensa päällä ja hyvin nopeasti myös alla. Heidän suudelma jatkuu kuin kaksi nälkäistä olisi vihdoin löytänyt syötävää. Jukka irrottaa kätensä hänestä hetkeksi ja alkaa avata sepalustaan. Jukka hamuaa lompakostaan punaisen paketin ja rullaa tottuneesti kumin kovana seisovan kalunsa päälle. Marianne tuijottaa näkyä ihastuneena kun samaan aikaan kiemurtelee ulos pikkuhousuistaan.

Jukka siirtyy penkillä hieman eteenpäin. Marianna tarttuu Jukan kaluun ja ohjaa sen jalkojensa väliseen kosteuteen. Hän alkaa hakea lantiollaan kiihottavaa liikettä. Marianna ohjaa Jukan kädet rinnoillensa. -Purista! Hän ohjeistaa ja Jukka tekee työtä käskettyä. Jukka puristaa rintoja ja pyörittelee nännejä. Marianna malttaa juuri ja juuri varoa liikkeidensä nopeutta. Hän ei halua että Jukka tulee heti, hän tuntee oman kehonsa ja tietää orgasmin olevan vain muutaman hitaasti kiertävän liikkeen päässä.


Jukan suu avautuu huohotukseen ja pää taipuu takakenoon. Marianna työntää sormensa tiukasti Jukan hiuksiin ja aloittaa kiivaamman, takovamman ratsastuksen Jukan kalun päällä. Marianna unohtaa kaiken muun, unohtaa jopa Jukan siinä allaan kiivetessään orgasmin huipulle. Häneltä pääsee parahdus kun orgasmi vapisuttaa hänen kehoaan. Marianna avaa silmänsä, pitää pienen tauon ja sitten vain muutamalla nopealla lantion liikkeellä saa Jukan laukeamaan.

– Saanko mä sun puhelinnumeron? Jukka kysyy ja iskee hänelle silmää.

Klikkaa tästä seuraavaan kappaleeseen.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *