Marianna katselee elokuvaa puolittaisella ajatuksella, sen juoni ei ole onnistunut tempaisemaan häntä mukaansa sen kummemmin. Elokuvan pääosan mieshenkilö on kuitenkin houkuttelevan näköinen ja kulkee kuvassa vähän väliä ilman paitaa minkä takia Marianna onkin elokuvaa jaksanut simäillä. Hän nypertää ajatuksissaan rintaliiviensä rusettikoristetta. Liivit painavat hieman pitkän päivän jälkeen ja hän riisuu ne pujottautuen paidan sisältä ja nykäiseen liivit toisesta hihasta ulos.


Elokuvassa pariskunta kokeilee erilaisia uusia yhteisiä harrastuksia. Marianne miettii, kuinka ihana on kun saa vain olla tekemättä yhtään mitään, kenenkään vaatimatta mitään.Hän haalii vilttiä päälleen ja huokaiseen tyytyväisenä. Jälleen mies elokuvassa riisuu paitansa, ehkä ohjaajakin on ymmärtänyt elokuvan ainoan todellisen potentiaalin. Olisihan se kiva, jos saisi koskettaa tuollaista vartaloa, hän miettii ja hymyilee ajatukselleen. Hänen kätensä kulkeutuu huomaamatta paidan alle hakemaan riisuttua rusettia.


Marianna muistaa joku aika sitten puolivitsillä tehdyn rekisteröitymisensä deittipalveluun. Hän avaa puhelimensa ja avaa nettideitti sivuston jonka oli jo melkein unohtanut. Eihän sitä koskaan tiedä hän miettii, katsotaan ketäs täällä olikaan… Marko, urheilullinen huipputyyppi, okei. Juha josta ei ole muuta tietoa kuin käyty yliopisto. Markus jonka juoksut on juostu. Voi vitsi, nyt olisi voinut olla juoksua tähän suuntaan Marianne miettii. Sitten Jukka, iloinen omillaan toimeentuleva työnjohtaja. Siitä viis, mutta kylläpä Jukka sattuukin muistuttamaan elokuvan miehenkilöä. “Hei” hän aloittaa keskustelun varovasti ja jatkaakin sitten hetken mielijohteesta seuraavalla viestillä “mitä teet juuri nyt?” Vastaus tulee heti “en ihmeempiä, makaan sohvalla ja katson jotain hölmöä leffaa, entäs itse?” Marianna naurahtaa ja naputtaa vastauksen takaisin.


Mariannan huomio menee elokuvasta täysin viestittelyyn Jukan kanssa. Hän kuitenkin havahtuu seksikohtauksen ääniin. “Mitäs tykkäät elokuvasta?” hän kirjoittaa Jukalle. Jukka kirjoittaa ja pyyhkii vastausta pari kertaa kunnes “Tykkäisin tehdä noin sulle.” Marianne huokaisee ja laskee puhelimen hetkeksi kädestään. Hän katsoo elokuvaa toinen käsi paidan alla nänniä nipistelle toisen käden kulkiessa viltin alla pikkuhousujen sisään. “Jukka” hän kuiskaa huomaamattaan ääneen ja alkaa pyörittää sormeaan klitoriksellaan. Elokuvassa nainen voihkii ja vääntelehtii miehen alla.
Sormet yhä housujen sisässä Marianna ottaa puhelimensa ja vastaa viestiin “Tekisitpä”. Hän katsoo vielä Jukan profiilikuvia ja elokuvan miehen hikikarpaloiden koristamaa olemusta. Marianna alkaa kaivata kovasti jotain jalkoväliinsä ja hän hakee makuuhuoneensa lipaston laatikosta vaaleanpunaisen lempidildonsa ja palaa sen kanssa viltin alle. Elokuvan pariskunta on jo lopettanut lemmenleikkinsä mutta hän vasta kunnolla aloittaa. Marianna kuulee viestin merkkiäänet puhelimestaan, muttei enää halua keskeyttää nautinnollista hetkeään. Hän uskoo Jukan innostuneen hänen edellisestä viestistä ja miettii mitä Jukka mahtaa tällä hetkellä tehdä, ehkä samaa kuin hän itse…


Marianna pyörittää surisevaa dildoa ensin klitoriksellaan, sitten aukkonsa ympärillä hakien kunnes alkaa työntää dildoa sentti sentiltä hitaasti sisäänsä. Surina tuntuu ihanalta hänen herkässä märässä vaossaan. Marianna tuuppaa dildoa sisäänsä yhä syvemmälle ja alkaa vaistomaisesti keinuttaa lantiotaan hieroen itseään dildoa vasten samalla kun se tekee hänelle hyvää. Hän painaa dildon syvälle sisäänsä, siirtää kättään niin että saa pidettyä dildon aukkonsa pohjassa sormellaan ja puristaa jalkansa yhteen. Orgasmin tullessa hänen selkärankansa pyöristyy ja dildo nousee puolittain ulos sykkivästä kolostaan. Hän nostaa puhelimensa ja lukematta Jukan viestejä kirjoittaa jo vastausta “Haluaisitko tavata huomenna?”

Klikkaa tästä seuraavaan kappaleeseen.


Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.

Kategoriat: Mariannan seksihetket

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *