Marianna hörppäisee kahvia ja nyökyttelee vastapäätään istuvan, deittipalvelusta löytämänsä miehen tarinoinnille. Markus on intoutunut selittämään hieman liiankin yksityiskohtaisesti ammatistaan energialaitoksen valvojana. Mutta ihan mukavan oloinen mies on, enemmän sellaista poikaystävä-materiaalia, jonka kanssa ei heti ekoilla treffeillä hypätä auton takapenkille. Markuksella on hiuksissa aavistus luonnonkiharaa ja silmissä suloinen innostunut katse.


Tilanteesta huolimatta Marianna ei malta olla avaamatta puhelimeensa Jukalta saapunutta viestiä: “Pitäisikö mun ostaa sulle tällaiset…” Marianna klikkaa linkin auki ja punastuu. Hän hymyilee pikaisesti Markukselle ja tuntee nänniensä kihelmöivän mekkonsa alla. Markuksen tarina on siirtynyt hänen työkavereihin. Marianna pyörittää lusikankärjellä juustokakun palasta. Hetkisen päästä puhelin piippaa uudestaan: “Käänny ympäri”. Marianna säpsähtää ja kääntyy katsomaan taakseen. Tuttu virnistys tervehtii häntä ikkunapöydästä. Marianna kääntää katseensa takaisin Markukseen joka katsoo häntä hieman hämmentyneen näköisenä.

– Anteeksi, minun pitää käydä naistenhuoneessa. Marianna sanoo Markukselle ja lähtee kävelemään kohti alakertaan vieviä rappusia. Sivusilmällään hän huomaa Jukan nousevan hänen peräänsä. Sama partaveden tuoksu jonka muisto on pyörinyt hänen päässään heidän edellisestä tapaamisesta lähtien kulkeutuu Mariannan sieraimiin ja hän huomaa perhosten vatsanpohjassaan taas pyrähtävän liikkeelle.

– No mitäs likka? Uutta poikaystävää katsastamassa?

– Kahvilla vaan tässä. Piti kysyä muuta seuraa kun ei susta kuulunut. Entäs itse, stalkkailemassa? Marianna heittää takaisin.

– Ethän loukkaantunut ole, on vaan kiirettä ollut. Kävin syömässä, täällä on ihan parhaan patongit. Jotenkin Jukka saa patongitkin kuulostamaan kaksimieliseltä. Marianna ei voi mitään hymylleen.


Jukka taputtaa häntä takapuolelle. Yleensä tuo ele tympii Mariannaa mutta nyt häntä alkaakin haluttaa. Hänen ihonsa muistaa vielä hyvin heidän edellisen kohtaamisensa ja hän huomaa vilkuilevansa Jukan sepaluksen seutua.

– Tuletko illalla käymään? Jukka kysyy.

– Voisin vaikka tullakin, katsotaan nyt.

– Jos tuo Romeo päästää sut lähtemään. Jukka naurahtaa itsevarmana. Mikään hänen äänensävyssä ei viittaa mustasukkaisuuteen. – Laitan sulle osoitteen viestillä. Jukka sanoo ja koskettaa vielä Mariannan käsivartta.
Jukan kosketus viipyy vielä Mariannan käsivarrella kun hän palaa takaisin pöytään ja hymyilee Markukselle. Jukan itsevarma käytös ja miehen vaikutus häneen on samaan aikaan kiihottavaa ja ärsyttävää.

– Mentäiskö vielä vaikka kävelylle tästä? Marianna kysyy. Hänestä tuntuu vaikealta olla paikoillaan. He nousevat yhdessä ja lähtevät kävelemään katua pitkin kohti merta. Aurinko paistaa lämpimästi ja Marianna kaivaa aurinkolasit käsilaukustaan. Markus ojentaa kätensä ja hän tarttuu siihen. Kosketus on kevyt ja kiihkoton, kuitenkin napakka. Tuntuu yllättävän mukavalta ja luonnolliselta kävellä käsi kädessä. Mariannalle tulee hieman syyllinen olo kun hän kuulee puhelimensa piippaavan. Se on varmastikin Jukan laittama osoite.


Hän keskittyy rupattelemaan Markuksen kanssa. He kertovat toisilleen lapsuudestaan ja perheestään. Markus on kotoisin Joensuusta ja hänellä on yksi sisko. Heillä molemmilla on lapsuuden kodissa ollut koira ja keskustelu kääntyy hetkeksi lemmikkeihin. Kun tulee aika erota, he katsovat toisiaan hetken ja halaavat sitten. Halaus tuntuu hyvälle vaikka onkin vielä hieman hapuilevaa. He eivät sovi seuraavaa tapaamista suoraan, mutta Mariannasta tuntuu että hän haluaa antaa tälle tarinalle mahdollisuuden.


Marianna avaa Jukan viestin ja huomaa tämän asuvan ihan lähellä. Hän on hieman kahden vaiheilla, voiko treffeiltä yhden miehen kanssa mennä suoraan toisen kotiin. Mutta koska matka on lyhyt eikä hänellä varsinaisesti ole mitään asiaa kotiin hän päättää käväistä Jukalla, johan hän puolittain niin lupasi. Hän löytää oikean rappukäytävän helposti ja soittaa sitten ovikelloa. Ovikellon ääni muistuttaa vanhaa polkupyörän kelloa. Heidän ekat treffit julkisella paikalla päätyi auton takapenkille, tuntuu ihan sopivalta mennä tällä kertaa Jukalle kylään.


Jukka avaa oven pyyhe lantiollaan hiukset märkinä. – Ai oletkin jo siinä! Mies sanoo yllättyen selkeästi enemmän ajoituksesta kuin siitä, että Marianna seisoo hänen ovellaan. Marianna astuu sisään ja vetää oven kiinni perässään. Jukan eteinen on pieni ja sen takaa näkyy käytävä jonka päässä on tummin värein sisustettu olohuone. Jukka johdattaa hänet suoraan makuuhuoneeseensa. Sänky on petaamaton ja siinä on valkoiset lakanat. Jukka vetää Mariannan itseään vasten ja suutelee häntä. Mariannan syke lähtee kiivaaseen laukkaan ja hän tuntee kuinka helposti Jukka taas saa hänen halunsa heräämään. Hän ei edelleenkään tiedä tästä miehestä yhtään mitään, eikä ilmeisesti onnistu pitämään minkäänlaista ajatusta kasassa tämän seurassa.


Marianna vetää mekkonsa päänsä yli ja pudottaa sen lattialle. Hän riisuu punaiset rintaliivinsä ja tipauttaa ne sängylle. Jukka katsoo häntä ihaillen ja riisuu pyyhkeen ympäriltään. Marianna polvistuu Jukan eteen ja koskettaa huulillaan miehen paisuvaa kalua. Hän kuljettaa kielenkärkeään pitkin sen samettisen pehmeää pintaa, imaisee sen pään suuhunsa kuin tikkarin ja jatkaa lipomista pyörivin liikkein. Jukka ottaa kiinni hänen hiuksistaan mutta ei ohjaa pään liikettä vaan antaa Mariannan jatkaa leikkiään omaan tahtiinsa. Marianna imee kalua suuhunsa niin syvälle kuin pystyy ja samaan aikaan kannattelee kiveksiä varovasti kämmenillään. Hän nuolee kalun vartta välillä koko kielen leveydellä ja välillä kapein, nopein liikkein. Kun kalu tuntuu paisuvan äärimmilleen, hän lopettaa, nousee ylös ja heittäytyy sängylle selälleen. Jukka pukee kondomin päälleen tuijottaen häntä tiiviisti silmiin kuin miettien seuraavia liikkeitään.


Jukka nostaa hänen jalkansa suorina ylös, pitää niitä nilkoista kiinni ja taivuttaa niitä hieman saaden Mariannan jalkovälin paremmin toisen kätensä ulottuville. Mies työntää sormensa suoraan hänen vakoonsa ja liikuttaa sitä siellä hitaasti edestakaisin. Välillä hän läpsäisee hellästi Mariannan pakaroita ja jatkaa sitten taas tutkimusmatkaansa sormellaan. Pian Marianna huomaa orgasminsa lähestyvän, hän vetää jalkansa irti Jukan otteesta, levittää reitensä ja vetää jaloillaan miestä itseään kohti. Jukka työntää kalunsa häneen lähes urahduksilta kuulostavien huokausten saattelemana. Marianna on niin valmis että hän laukeaa lähes heti kun on saanut Jukan kunnolla sisäänsä. Jukka pitää pienen tauon, nostaa sitten hänen jalkansa olkapäilleen ja jatkaa kiihtyvää liikettään. Hän takoo kiihkeästi kaluaan Mariannan liukkaassa vaossa. – Sä tunnut niin hyvälle! Jukka huohottaa ja laukeaa sitten naama nautinnosta vääristyneenä.


Marianna siistiytyy kylpyhuoneessa. Hänen pikkuhousunsa ovat sen verran märät, ettei hän halua pukea niitä päälleen, vaan työntää ne käsilaukkuunsa. Makuuhuoneessa hän pukee mekkonsa päälle, huikkaa vielä sängyssä viipyvälle Jukalle heipat ja painaa asunnon oven kiinni perässään. Sellaiset treffit tällä kertaa, hän miettii mielessään ja hymyilee.

Klikkaa tästä seuraavaan kappaleeseen.


Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.

Kategoriat: Mariannan seksihetket

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *