Tämä tapahtui siihen aikaan, kun olimme seurustelleet Juhanin kanssa parisen vuotta. Suhteemme ei ollut kovin intohimoinen, enemmän toverillinen ja rakastava. Harrastimme seksiä kuitenkin säännöllisesti ja koin itseni tyydytetyksi. Asuimme lähiön vuokrakaksiossa makuni mukaan sisustetussa kompaktissa kaksiossa. Juhani opiskeli vielä silloin eikä meillä ollut liikaa rahaa, vaikkei suoranaista köyhyyttäkään.


Olin ollut viettämässä iltaa tyttökaverieni kanssa baarissa Juhanin istuessa iltaa kotonamme opiskelukaverinsa Tomin kanssa. Tomi katsoi minua hymyillen sisään astuessani, Juhani mörähti jotain tervehdyksen tapaista. Miehet pelasivat korttia, pöydällä oli yllättävän paljon rahaa Juhanin rahatilanteen tietäen. Näin miten Juhani vilkuili pöydällä olevaa rahakasaa korttiensa takaa ja nakkasi siihen hitaasti puhaltaen kaksi kympin seteliä lisää.


Vetäydyin kylpyhuoneeseen ja suljin oven perässäni. Riisuin itseni, avasin suihkun, koitin kädelläni veden lämpötilaa ja astuin sitten veden alle hiukseni kastellen. Levitin shampoota hiuksiini kun ovelta kuului koputus ja sitten “anteeksi, pitäisi päästä käymään kusella, olisi kiire”. Se oli Tomi. Valuin vaahtoa enkä halunnut sotkea pyyhettäni siihen niin venytin suihkuverhoa vartaloni peitoksi ja kurotin avaamaan oven lukon. “Anteeksi vielä, pidättelin kierroksen kun pelattiin ja sitten olikin jo pakko päästä”. Hymyilin ja osoitin vapaalla kädelläni pönttöä. En oikein osannut jatkaa suihkuani Tomin suorittaessa asiointiaan vaan seisoin ja vilkuilin seiniin ja vahingossa taisin vilkaista myös Tomin varustusta. Pestessään käsiään Tomi katsoi minua päästä varpaisiin ja vinkkasi minulle silmää. Huomasin vaalean suihkuverhon liimautuneen kiinni vartalooni ja rintojeni piirtyvän selkeästi märän kankaan läpi. Punastuin ja Tomin astuttua ulos laitoin lukon napakasti takaisin kiinni.


Kun olin peseytynyt loppuun pukeuduin kylpytakkiin ja kiepasin pyyhkeen hiusteni ympärille. Kävelin olohuoneeseen ja jäin ensin hetkeksi seisomaan ovensuuhun. “Tuletko pelaamaan?” Tomi kysyi. Juhani naurahti “ei se pelaa”. “No tule istumaan ja katsomaan tai vaikka panokseksi” Tomi sanoi hymyillen. Juhani ei tuntunut flirttailua huomaavankaan vaan tuijotti tiiviisti kortteja kädessään. Istuin nojatuoliin ja jäin seuraamaan peliä.


“Ai vitsin vitsi, nyt loppu rahat” Juhani älähti hävitessään kierroksen. Tomi katsoi minua ja sanoi Juhanille “Tehdään kuule sellainen diili, että laitetaan vain minun rahoja tuohon pöydälle jos neiti tässä avaa pelin ajaksi kylpytakkinsa”. Juhani katsoi ensin Tomia kuin ei olisi heti ymmärtänyt mistä tämä puhui ja sitten minua jokseenkin kysyvän näköisenä. Ajatus viehätti minua, mutta halusin esittää välinpitämätöntä. Kohautin olkiani ja vedin kylpytakin vyön solmun auki. Tomi kurottautui kohti kylpytakin helmaa ja nykäisi siitä hymyillen niin että takki liukui pois vartaloni edestä. Tahattomasti hengähdin hieman syvempään ja näin miten Tomin pupillit liikkuivat rintojeni tahdissa. Juhani tuntui huomattavasti kiinnostuneemmalta pelistä kuin minusta ja sekoitti innokkaana korttipakkaa.

***Teemaan sopivan asun löydät klikkaamalla tätä linkkiä***

Miehet aloittivat pelin. Tuijotin Tomia estoitta ja hivutin pikkuhiljaa jalkojani erilleen toisistaan. Vaikka Tomi istui näin selkeästi hänen etumuksensa nousevan pullotuksen. Juhani vilkaisi välillä minua ja välillä pöydällä lojuvia seteleitä. “Mitäpäs jos korotettaisiin vähän panoksia?” Tomi sanoi ja siirsi muutaman setelin lisää pöydän keskelle. Hän kurkottautui minua kohti, laittoi kätensä sisäreidilleni ja työnsi niitä vielä enemmän toisistaan erilleen. Tunsin kuinka pilluni herahti märäksi pelkästään Tomin katseesta. Taivutin selkääni notkolle mikä selkeästi miellytti Tomia. Hän ojensi kätensä kohti jalkoväliäni ja upotti sormensa pilluni kosteuteen. Juhani piteli yhä korttipakkaansa ja katsoi meitä selkeästi vähän epävarmana siitä miten hänen pitäisi tapahtumiin suhtautua. Hymyilin Juhanille rohkaisevasti ja hän sai sanottua sitten “Tuota, mites tämä peli?”. Tomi kieritti sormeansa pitkin pilluani. Hänen äänensä oli muuttunut himosta käheäksi kun hän sanoi “Mitäpä jos pelattaisiinkin niin, että saat ne kaikki rahat mitä siinä pöydällä on ja minä saan sanella seuraavan tunnin mitä teTeehdään?”. Juhani imaisi huultaan ja katsoi minua nyökätessään.


“Nouse ylös” Tomi kehotti. Nousin seisomaan Tomin sormet tiiviisti pilluani seuraten. “Jussi auttaisitko neidiltä pyyhkeen ja kylpytakin pois päältä” hän jatkoi. Huomasin Juhaninkin kiihottuvan tilanteesta hänen riisuessaan minua. Tomi survaisi vielä kerran sormensa sisääni ja veti sitten märkyyttä reisiini pyyhkien ne ulos, pyöräytti minut ympäri ja taputti takapuolelle. “Mennääs sitten makuuhuoneen puolelle. “


Olin jo asettautumassa sängylle pitkälleni kun Tomi ohjeisti “kontilleen!”. Hän alkoi hieroa pakaroitani ja sitten suudella ja näykkiä niitä. Voihkin ja vinguin kiimasta, haluni tuntui lähes sietämättömältä. Näin miten Juhani kaivoi kalunsa esille ja alkoi hieroa sitä. Tomi viittoi Juhania lähemmäksi minua ja veti takaa satuttamatta hiuksistani niin että pääni taipui otollisempaan asentoon Juhanin kalun upota suuhuni. Kuulin kondomipaketin ropinan takaani ja tunsin sitten kuinka Tomi otti tukevan otteen pakaroistani ja alkoi työntää kaluaan litimärkänä valuvaan pilluuni. Imin Juhanin kalua samaan tahtiin kun Tomi tuuppi omaansa sisääni takaapäin. Oli käsittämättömän kiihottavaa olla täytetty molemmista päistä ja hyvin nopeasti sain siihenastisen elämäni suurimman orgasmin. Lauetessani olin vähällä satuttaa hampaillani Juhanin kalua pystymättä hillitsemään liikkeitäni tai itseäni. Hän veti kalunsa pois suustani viime hetkellä.


“Löytyisikö herrasparilta dildoa ja liukkaria?” Tomi kysyi seuraavaksi. Juhani kaivoi avuliaasti yöpöytäni laatikosta liukkarituubin ja tutun leikkikalun. Olin aivan varma että saisin seuraavaksi peppureikääni dildon mutta Tomi alkoikin tuupata sitä pilluuni mikä ei voitelua kaivannut. “Pidäppäs Jussi tästä lelusta kiinni ettei se karkaa” hän sanoi ja käänsi dildosta värinän päälle. Vilkaisin taaksepäin ja näin Tomin levittävän liukkaria yhä kovana seisovalle kalulleen. Nyt ymmärsin mitä hänellä oli mielessä. Tomi alkoi työntää kaluaan hitaasti dildon surinasta tärisevään takapuoleeni. Laukeamisen tuottamasta raukeudesta huolimatta tunsin kiihottuvani uudestaan. Saatuaan kalunsa peppureikääni hän pysähtyi hetkeksi nauttimaan tärinästä kunnes aloitti hitaat varmat työnnöt. Juhani ei ollut koskaan pannut minua peppuun mutta kokemus ei ollut minulle uusi. Tosin minulla ei aiemmin ollut samaan aikaan värisevää dildoa pillussani mikä toi kokemukseen aivan uudenlaisen lisän.


Juhani piti jalkojeni välissä dildosta kiinni kuten pyydetty ja samaan aikaan toisella kädellään alkoi nostella ja puristella vasenta rintaani. Sain pidettyä tasapainon konttausasennossa oikealla kädelläni ja tartuin vasemmalla Juhanin kaluun kiinni ja aloin runkata häntä Tomin kiihdyttäessä tahtiaan takanani. Ensin tuli Juhani, hänen spermansa lensivät rinnoilleni ja kylkeeni. Tomi levitti spermaa pitkin selkääni kunnes hänen kätensä pysähtyivät puristamaan lantioitani ja hän laukesi murahdellen. Tomi veti kalunsa ulos sisältäni Juhanin pitäessä edelleen dildoa pillussani.


Juhania selkeästi kiinnosti takapuoleni tapahtumat ja hän siirtyi taakseni minun jo siinä kohdin pyöritellessä lantiotani kiivaasti dildoa vasten. Juhani asetti toisen peukalonsa peppureiälleni, pyöritteli sitä ensin aukon suulla kunnes työnsi sen tähän hänelle vielä aiemmin tuntemattomaan reikään. Sain toisen värisyttävän orgasmin dildon ja Juhanin peukalon yhteistyöllä. Rojahdin raukeana sängylle, Juhani veti peukalonsa ja dildonsa ulos minusta ja hymyili. “Taisit pitää siitä, kulta?” Hän sanoi ja suuteli minua otsalle. Tomi oli jo pukeutunut. “Oli tosi kivat pelit, otetaan joku kerta uusiksi” hän huikkasi lähtiessään.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.

Kategoriat: Kiihkeitä kertomuksia

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *