Hei, jalkasi paino vatsani päällä on liikaa, siirräthän sitä hieman. Herää sen verran, herääthän. Noin, hyvä, voin kääntyä vatsalleni ja jatkaa uniani. Huomaan miten havahdut, silität selkääni puoliunessasi. Painaudut lähemmäksi minua ja tunnen seisokkisi tuuppivan hellästi reittäni. Unen öninäsi kuulostaa samalta kuin nautintosi houkuttelevimmat hetket. Kätesi työntyy mustan pitsisen yöpaitani alle.


Ei, en halua herätä vielä. En vaikka kuinka kiehnäisit vartaloani vasten. Kätesi tuntuu virkoavan vaeltelemaan ihollani vaativammin. Nukutaan kuitenkin vielä hetki, aamu ei karkaa. Huomaan miten pysäytät kätesi liikkeen alaselälleni, emmit hetken, kunnes kuin huomaamatta asetat sen pikkuhousujeni päälle. Kuulen miten hengityksesi muuttuu raskaammaksi, kuiskaat korvaani haluavasi minua. Vastaan mumisten ja kierrän ylävartaloani hieman irti patjasta. Käännyt ja liikutat huuliasi yöpaidan peittämää rintaani vasten. Imaiset nännini suuhusi kostuttaen ohuen kankaan.


Värähdän kiihottuen, silti haluaisin nukkua vielä hetken. Nuku sinäkin, jaksat sitten paremmin. Eikö kalusi tai halusi suostu? Kokeile miten ihana on tämä pehmeä tyyny ja uneen upottava patja. Sinua taitaa kiinnostaa enemmän pehmeä rintani, niin niin. Tunnet jo hyvin sen muodon ja näykkäiset hellästi nänniäni. Hivutat sormesi pikkuhousujeni alle ja tunnustelet häpykarvoitustani. Vaistomaisesti taivutan selkääni takapuoltani nostaen samalla antaen sormillesi paremman pääsyn jo kosteana pyytävään jalkoväliini. Uni on jo loittonemassa minusta ja yninäni pyytää sinua jatkamaan.


Sormesi kulkevat häpyhuulieni välissä, hierot kosteuttani hitain liikkein. Olen jo täysin kiimassa mutta pysyn silti paikallani ja annan sinun jatkaa leikkiäsi pikkuhousujeni pitsin allas kuin muka olisin vielä unessa. Alat työntää peukaloasi sisääni muiden sormien painaessa ihanasti klitoristani. Liikkeesi käyvät pian kärsimättömiksi, enkä vastustele yhtään kun vedät kätesi pois kosteudestani ja alat nykiä pikkuhousujani alas. Vedät pikkuhuosuni sääriini ja nostan toista jalkaani niin että ne jäävät vain toisen nilkkani ympärille pyörimään kuin kiimaamme liputtaakseen.


Levität jalkojani auki ja sitten tarttuen pakaroideni alta nostat kostean vakoni kielesi ulottuville. Nuolet minua kiduttavan kiihottavilla kielen liikkeillä. Kielesi löytää kaikki herkimmät paikkani, lipoo klitorikseni ja jo villinä valuvan vakoni välillä. Et suostu kuulemaan pyyntöjäni tulla minuun vaan kiusaat minua kunnes huomaat minun alkavan puristua lähelle laukeamista. Nopeasti ojentaudut ja ohjaat kalusi tuuppimaan orgasmini säkenöivään huippuunsa. Parahdan lauetessani ja nautin vielä ryskytykseksi riehaantuneista liikkeistäsi. Kuuma purkauksesi rauhoittaa tahdin ja sinutkin. Painaudut viereeni ja nukahdan uudelleen uneen tasaantuvaa hengitystäsi kuunnellen.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.


Voit myös jättää kommentin, mitä tai missä toivoisit meidän tekevän ensi kerralla…


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *