Onko sinulla mukava siinä lakanoissani? Olen odottanut sinua siihen. Miltä sinusta tuntuu, jos kosketan sinua tähän? Tähän kohtaan, missä kaulasi vaihtuu rintakehäksi, missä ruskettunut ihosi sykkii sormenpäideni alla. Ota kätesi ja laita se selälleni, liuta sitä pehmeää ihoani vasten, vedä minua lähemmäksi itseäsi. Kuulen, kuinka hengityksesi muuttuu raskaammaksi, pysähtyy hetkeksi, kun käteni hipaisee herkintä kohtaasi. Tunnet henkäisyni jo huulillasi, lähestyn sinua, kuljetan kieltäni huultesi raosta ja imaisen kielesi ahnaasti suuhuni. Kielesi lähtee mukaan omani houkuttelevaan tanssiin.


Oletko kaivannut minua? Kenties nähnyt unia tästä hetkestä matkustaessasi maailman toisella laidalla. Kiipeän päällesi hajareisin, mekkoni helma nousee välistämme, tunnen farkkujesi sauman ohuiden pikkuhousujeni läpi. Siirrät kätesi pakaroilleni, tarraat kiinni minuun kuin haluten varmistaa, etten loittone vartalostasi. Nykäiset pikkuhousujeni kangasta ensin vyötäröltä alaspäin, huomaat ettei niiden riisuminen niin vain onnistuisi ja vedätkin niitä jalka-aukoista ylöspäin. Pitsinen kangas kiristyy häpyhuulteni väliin enkä malta olla liikuttamatta lantiotani sitä ja sinua vasten. Tunnetko kuinka kiihkoni kasvaa? Yöpöydälleni on unohtunut lähettämäsi postikortti. Mielessäni välähtää hetki, kun koskettelin itseäni vain käsialastasi kiihottuen. Tänään löysin sinut oveltani reppu huolettomasti olallesi heitettynä.


En tiedä mitä olet kokenut tässä välissä mutta tuntuu kuin kaikki aika ja etäisyys olisi pyyhitty pois nyt kun olet taas siinä. Avaisitko vähän sepalustasi? Juuri noin, nyt käteni mahtuu kulkemaan housujesi sisään. Oletkin jo täysin valmiina, niin houkutteleva, vielä siellä vaatteidesi suojassa. Hieron kaluasi peittävää kangasta pitkin yhä jäykistyvää muotoasi. Ai haluatkin riisua minut ensin. Ojennun päälläsi, pysähdyn hetkeksi katsomaan sinua. Silmiesi väri sopii tyynyliinaani. Katseesi paljastaa sinut, joudut taistelemaan haluaisi vastaan jo työntyä sisälleni. Nostan puuvillaisen mekkoni helmoja, vien ne kylkieni ja kainaloideni ohi, pääni yli ja heitän mekon lattialle. Mekko putoaa osittain reppusi päälle ja jää keltaiseksi mytyksi siihen kuin vartioiden saalistaan.


Riisutaanko vähän sinuakin? Riisutaan paitasi, kun nuolen kaulaasi, housusi kun imaisen vatsaasi. Olet niin paljas, niin valmis, niin kaikki mitä tällä hetkellä haluan. Ai etkö malta, kun tönäiset minut päältäsi? Nostat jalkani ja vetäiset pikkuhousuni pois jalastani. Katselet lumoutuneena näkyä minkä onnistuit paljastamaan. Asettelet kätesi kummulleni, liikuttelet sitä edestakaisin kuin silittäen. Vakoni valuu väkisin märkyyttään kämmeneesi ja vastaat sen kutsuun työntämällä sormesi suoraan sisääni. Voihkaisen nautinnosta. Juuri noin, juuri sinne minä sinut haluan! Mitä nyt? Käännätkin minut kyljelleni sormesi yhä sisässäni. Venytät jalkaani vatsaani vasten, pidät kiinni pakarastani ja samalla liikutat sormeasi liukkaassa vaossani. Suusi avautuu kiihkosta, näen katseestasi, että kohta aiot antaa minulle sormeasi suurempaa.


Ei! Minä haluan määrätä tahdin. Työnnän sinua kevyesti mutta päättäväisesti kauemmaksi itsestäni. Kurtistat kulmiasi, hämmennyt, mutta ilmeesi sulaa, kun avaan reiteni sinun tulla. Liikut lähemmäksi, tarraat polvestani tukea ja työnnyt sisääni. Ensin hyvin hitaasti, sitten pikkuhiljaa kiihdyttäen, rytmiä hakien. Tunnut niin hyvältä, tätä olen kaivannut, tätä tarvitsen. Työnnä juuri noin, anna kaiken tulla, tule yhä syvemmälle ja syvemmälle minuun. Noin, juuri noin, nyt se tulee!


Naamasi vääristyy nautinnosta, kun minun supistellessa ympärilläsi kiihdytät tahtia entisestään. Hengityksesi katkeaa, kun laukeat. Et pysäytä liikettäsi heti vaan hiljennät pikkuhiljaa, kuin nauttien vielä päättyvästä matkasta. Vapiset hieman, kun kyynärpäihisi nojaten annat painosi osittain levätä päälläni. Kuiskaat kuinka juuri nyt, juuri tässä on paras paikka olla, määränpäässä.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.
Voit myös jättää kommentin, mitä tai missä toivoisit meidän tekevän ensi kerralla…


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *