Tule tänne veteen, tule vaikka se tuntuu viileältä. Katso miten ihoni nousee kananlihalle, kun järvenpinta nuolee reisiäni. Kahlaa lähemmäksi, tartu käteeni. Seistään tässä hetki, kuunnellaan kuinka tikka koputtaa puuta ja järvi tyynenäkin liikahtelee. Kierrän käteni ympärillesi ja työnnän nenäni kiinni hartiaasi. Ihosi on vielä hieman hikinen halkojen ja veden kantamisesta saunalle. Silitän vatsaasi, käteni ovat viileät ja ihosi värähtää. Olisi ehkä sittenkin pitänyt saunoa ennen veteen kahlaamista. En malta olla koskettelematta vartaloasi. Eihän sormeni ole liian kylmät ihollesi?


Ai olenko koskaan rakastellut vedessä? Naurahdan. En ole tainnut vedessä, vaikka rannalla kanssasikin kyllä, muistatko? Sisälleni leviää kuumaa viileästä vedestä huolimatta. Ehdotan että kastautuisimme. Käännyt minua vasten käteni yhä ympärilläsi ja alat kyykistyä vieden minua mukanasi. Veden noustessa vatsani kohdalle tunnen kuinka rintani tiivistyvät ja nännini kovenevat. En pysty vielä, nousen takaisin ylös. Jäät kyykkyyn, pääsi vatsani korkeudella. Mitä sinulla on nyt mielessäsi?


Asetat kätesi sisäreidelleni ja puristat hieman reittäni sormillasi. Liikuttelet kättäsi reidelläni ylös ja alas, tunnen samaan aikaan kylmän ja kuuman väreitä. Kun kätesi tulee ylös, peukalosi hipaisee ensin karvoitustani, käy alempana ja nousee sitten jo hävylleni. Lasken käteni hartioillesi ja nautin kosketuksestasi. Jossain lähellä kala loiskauttaa järven pintaa. Hento tuuli tuo mukanaan saunan tuoksun.


Laskeudut vedessä polvillesi. Levität jalkojani ja kauhaiset järvivettä vakooni, sitten jätät sormesi pyörimään klitorikseni ympärille. Kuiskaat kuumaa ja työnnät sormesi sisääni, kuiskaat kylmää ja kauhaiset taas järvivettä. Kuumaa ja kylmää, joista voihkaisen molemmista. Kumarrut ja kurottelet kielelläsi klitoristani. Et yletä täysin, nuolaisusi jäävät kevyiksi kielenkärjellä tuuppimiseksi. Vasen kätesi siirtyy reiteni ulkosyrjälle, oikean kätesi peukalo uppoaa vakooni puristaessasi muilla sormillasi mihin pakaroillani yletät. Pidät peppuani otteessasi ja painelet peukalollasi sisälläni. Värähdän, kun tavoitat syvimmän nautinnon pisteeni. Huohotukseni tuntuu kohtuuttoman kovalta ympäröivän luonnon hiljaisuudessa ja vaistomaisesti vilkaisen ympärilleni. Olemme edelleen kahden.


Nouset seisomaan ja vedät minua varovasti syvemmälle veteen. En tarkenisi tulla mutta haluni sinuun voittaa. Nostat minua pakaroistani ja kiedon kätein kaulallesi, jalat lanteidesi ympärille. Kiihkostasi huolimatta kalusi pakenee kylmää vettä. Ynähtelen halustani, kuin mankuen sinua sisääni. Työnnät minua kauemmaksi itsestäsi ja hetken tauon jälkeen ohjaat minut laiturille. Istahdat puisille rappusille, pidät toisella kädellä kiinni metallisesta kaiteesta, kun toisella vedät minua kohti syliäsi. Astun toisella jalallani laiturin alemmalle rappuselle ja osittain vedessä, osittain rappusilla kyykistellen ohjaan sinua kohti vakoani. Minua alkaa huvittaa asennon hankaluus, sinun silmäsi on sille kiihkosta sumeat. Käännät minut kärsimättömänä istumaan rappusille ja asettaudut jalkojeni väliin. Järvi on huuhdellut aukkoni suulta liukkauden ja joudut tuuppaamaan tavoittaaksesi sisälläni odottavan kosteuden. Jossain lähellämme vesi loiskahtaa kuin airon rikkomana, vilkaisemme molemmat äänen suuntaan mutta järvessä näkyy enää pieni väre pinnalla pyörähtäneen kalan jäljiltä. Nostat minut sylissäsi laiturin rappusilta takaisin veteen, puristan sinua tiukasti sisälläni.


Vedessä olen kevyt sinun keinuttaa. Keinutat ja liu’utat minua kalusi ympärillä ja lantiomme yhtyvät liikkeeseen. Nautin veden pakottamasta liikkeen hitaudesta. Nautin, kuinka kalusi uppoaa minuun eri kulmista, kun pyörität minua. Tunnen kuinka orgasmini alkaa lähestyä. Anna vielä vähän, juuri noin, juuri sinne. Ethän lopeta, älä lopeta! Anna vielä, anna sinne, anna syvemmälle. Laukean ja tunnen, kuinka orgasmissani on järven syvyys. Vapisen laukeamisesta enkä enää muista kylmyyttä. Kuuma spermasi sisälläni havahduttaa minut ympäröivän veden viileyteen. Onneksi sauna jo odottaa meitä. Hetkisen päästä nautimme raukeina sen löylyjen lämmöstä.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.

Voit myös jättää kommentin, mitä tai missä toivoisit meidän tekevän ensi kerralla…


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *