Lämmin vesi valuu rauhoittavana ihoani pitkin. Pisarat osuvat kasvoilleni ja putoavat siitä rinnoilleni valuen vatsaani pitkin reisilleni. Huomaan miten katsot minua saunan lasioven takaa. Lasi on huurustunut, erotan silti silmäsi iskun. Hymyilen vastaukseksi, otan käsiini mangon tuoksuista shampoota ja levitän sitä hiuksiini. Hieron hiuksiani pitkään ja samalla kääntyilen tarjoten sinulle näkymän keinuvan vartaloni muotoihin. Otan suihkun käteeni ja suihkutan sillä hiuksiani. Valkoinen vaahto huuhtoutuu ihoani pitkin enkä kiirehdi katseesi tai veden alta.


Saippuoin vaaleanpunaisen pesusieneni ja alan hieroa sillä itseäni, ensin kainalot, sitten rinta ja vatsa, selkä, kyljet ja pakarat. Pyllistän sinulle tarkoituksella kun pesen jalkojani, minua haluttaisi ja haluan saada sinutkin syttymään. Hieron jalkoväliäni liioitellun kauan, häpyhuuleni tuntuvat turpeilta sormiani vasten.


Kuulen miten saunassa heität löylyä. Näen mielessäni miten hikipisarat valuvat ruskettuneella ihollasi. Tunnen lihastesi muodon ja karvoituksesi kiharat ja kiihotun vain ajatuksesta koskea sinua. Pidän suihkua rintaani vasten ja istahdan pesuhuoneen lattialle selkä seinää vasten. Ohjaan suihkun vesivirtaa kohti jalkoväliäni. Lämmin vesi tuntuu ihanalta ja suihku tuntuu säkenöintinä sisälläni. Ummistan silmäni ja liikuttelen suihkua niin että veden hyväily pyörii kosketellen avointa jalkoväliäni. Saunan oven höyry on tiivistynyt, enkä voi enää olla varma, mutta uskon että seuraat minua tarkkaan. Alan hyväillä toisella kädelläni rintojani, tiedän miten näky kiihottaa sinua.


Pidän silmäni edelleen kiinni kun tulet saunasta pesuhuoneen puolelle. Nostan suihkua ylemmäs vartalollani ja sitten kasvoilleni asti. Avaan silmäni vasta kun kuulen ihanan käheän äänesi. Kalusi tuijottaa minua ja minulla menee hetki kunnes maltan nostaa katseeni silmiisi. Ojennat kätesi, vedät minut ylös ja suutelet minua. Otat suihkun kädestäni ja asetat sen telineeseensä. Jäämme suutelemaan lämpimän vesivirran alle.


Silmiisi katsoen otan saippuaa käsiini ja alan levittää sitä ihoosi. Saippuoin sinut hitain liikkein, välillä suukotellen sinua suulle ja välillä imaisten korvalehteäsi. Saippuaiset käteni käyvät läpi jokaisen kohdan ihostasi, kivestesi kohdalla kosketukseni muuttuu hellemmäksi. Nautit kosketuksestani etkä malta olla vetämättä minua itseäsi vasten.


Käteni kulkevat pitkin vedestä liukasta vartaloasi. Suihkun aiheuttama kiima tykyttää jalkovälissäni, minne ohjaan kätesi. Tutkit ja tunnustelet minua innoissasi tarttuen samalla toisella kädelläsi tiukasti kiinni pakarastani. Kierrän käteni kaulasi ympärille ja puoliksi roikun sinussa nostaen reittäni ylös reittäsi ja lantiotasi pitkin. Nostat minua työntäen selkäni seinää vasten. Kaakeliseinä tuntuu viileältä ihoani vasten, mutta sinä olet lämmin. Pidän tiukasti kiinni kaulastasi kun työnnät kaluasi sisääni. Parahdan kun täytät minut ja puristan itseäni tiukemmin ympärillesi.


Liikut sisälläni hitaasti ja varmasti, tunnen ihanan kovan kalusi liikkeet sisälläni ja puristun ympärillesi lantioni koko voimalla. Lauetessani kynteni työntyvät hartioidesi ihoon ja tunnen miten koko vartaloni sykkii sinua vasten. Olen edelleen tiukasti otteessasi seinää vasten painautuneena kun kiihdytät liikettäsi. Hengityksesi käy raskaammaksi ja pulssisi hakkaa vimmatusti kaulallasi. Orgasmini ei ole vielä rauhoittunut kun tulet kuumana sisääni. Jäämme vielä hetkeksi nauttimaan toisistamme pisaroidesi huuhtoutuessa vesivirran mukana reisiltäni lattiakaivoon.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.


Voit myös jättää kommentin, mitä tai missä toivoisit meidän tekevän ensi kerralla…


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *