“Mihin mä riisuin mun korkkarit?” Lissu kysyy ja menee kontilleen hytin lattialle kurkkimaan sänkyjen alle. “Onks ne tuolla ton vaatekasan alla?” Riina kysyy ja koska Marianna on toisia lähempänä hän penkaisee Lissun korkkarit vaatteiden alta ja heittää mytyn lattialta tuolille. Marianna hörppäisee Taxfreesta ostettua siideriä tölkistä. He olivat yrittäneet viilentää juomia vessan lavuaarissa kylmän veden alla mutta juoma on edelleen ihan yhtä huoneenlämpöistä, silti hyvänmakuista. Laiva on ollut merillä jo tovin ja he ovat ostosten jälkeen laittautuneen hytissä illan rientoja varten. Marianna on pukenut päällensä mustat kultareunaisella pitsillä somistellut alusvaatteet, vartalonmyötäisen kimaltelevan pikkumustan ja stay up sukat.


Marianna katsoo peiliin, pöyhii hiuksiaan ja tarkastelee kasvojensa ehkä hieman liian meikattua ilmettä. “Kokeile tätä” Riina sanoo ja ojentaa hänelle huulikiiltoaan. Marianna avaa huuliaan ja levittää kiiltoaan punattujen huultensa päälle, moiskauttaa sitten ja vielä mutristaa suutaan peilikuvalle. Riina kohentelee rintojaan liiveissään ja tarkastelee sitten sivuprofiiliaan hartiat takana kunnes lysähtää kysyen “oisko teillä mitään täytettä näihin mun tisseihin?”. Lissu nyökkää, etsii kassistaan jotkut rintaliivinsä ja vetää sieltä irtotäytteet ulos ja ojentaa toisen Riinalle käteen ja toisen tissiliiveihin. “No niin tytöt, näillä tisseillä meillä onkin sitten tänään ilmaiset drinksut baarissa!” Riina hihkaisi ja he kaikki heiluttevat käsiään ja hiuksiaan ja sitten hymyillen kohottavat tölkkejään toisilleen “Kippistä vaan!” Oli ollut Riinan ajatus viettää uusivuosi risteilyllä muttei Mariannaa ja Lissua ollut ollut vaikea ylipuhua mukaan. Marianna mietti että juuri tätä hän nyt tarvitsi, riehakasta tyttöjen iltaa ja kunnon irtiottoa arjesta.


Muutamaa naurunremakkaa myöhemmin naiset jättävät hytin ja lähtevät pitkin laivan käytävää kohti baareja kokolattiamaton vaimentaessa heidän korkojensa äänen. Vastaan tulee parikin miesporukkaa jotka luovat pitkiä katseita heihin ja yksi jo selkeästi jokusen ottanut herrasmies jopa yrittää viheltää heidän peräänsä saaden aikaan ohuen äänen. Marianna ei ole huomaavinaankaan vaan kävelee toisten mukana eteenpäin keimailevin askelin. Heidän lantionsa heiluvat puolelta toiselle tavallista reippaammin yhteisessä askelten tahdissa.


He suuntaavan ensimmäisenä baariin, jossa trubaduuri laulaa cowboy-hattu päässä ja bootsit jalassa Have You Ever Seen The Rainia. Riina pälyilee ympärilleen juomantarjoajien toivossa mutta luovuttaa sitten ja tekee tilauksen toisten seuratessa perässä. Marianna tilaa siiredin jäillä. He valitsevat pyöreän pöydän läheltä trubaduurin esiintymispaikkaa ja Marianna istahtaa pöytää puolittain ympäröivälle nahkasohvalle. Lissu on selkeästi jo hieman hiprakassa kun lähtee heilumaan tanssilattialle yksin, vaikkei kyllä kauaan saa yksin tanssiakkaan.


Kylmä juoma kuplii ihanasti Mariannan suussa. Hän katselee trubaduuria ja alkaa huomaamattaan liikehtiä musiikin tahdissa. Trubaduurin silmät vilkkuvat hänen laulaessaan Pretty Womania ja Marianna on varma että mies iskee hänelle silmää. Trubaduurilla on harkitun oloinen parransänki ja hänen paidankauluksesta kurkkii rintakarvoitusta. Mariannan silmät eksyvät trubaduurin rintaa ja vatsaa pitkin farkkujen etumukseen. Marianna hätkähtää kun tuntee äkkiä käden olkapäällään. “Lähetkö tanssimaan?” miesääni kysyy. Marianna katsoo miestä ja hymyilee “Kyllä mä ainakin pari salmaria tartten vielä sitä ennen”.


Salmareiden juomisen jälkeen Kalleksi esittäytynyt mies on onnistunut painautumaan sohvalla jo hyvin lähelle Mariannaa ja tuntuu unohtaneen tanssimisen keksien tekosyitä hipaista Mariannaa milloin mistäkin, polvesta, käsivarresta, poskesta, selästä kuitenkaan käymättä lääppimään häntä. Kallen kosketukset tuntuvat Mariannasta mukavilta ja hän huomaa kiehnäävänsä sohvalla tämän rupattelulle hihitellen. Mekon alla hänen nänninsä nousevat nöpöttämään uusia rintsikoita vasten ja hänestä tuntuu kuin mieskin huomaisi sen vaikkei varmasti kankaan alta voikaan sitä erottaa.


“Hei nyt mennään, kohta on se ilotulitus!” Riina ilmoittaa ja taputtaa Mariannaa käskevästi polvelle. Marianna nousee ylös, kääntyy Kallen suuntaan ja hivuuttaa itsensä pöydän ja miehen välistä, pysähtyy hetkeksi tämän polvi säärtään vasten ja jatkaa sitten matkaa silmien seuraten tiiviisti hänen vartalonsa liikkeitä. Kalle nousee hänen peräänsä ja näyttää siltä kuin yrittäisi kysyä jotain, mutta Riina, joka on hakenut Lissun toiseen käteensä nykäisee Mariannan mukaansa ja he lähtevät etsimään pääsyä kannelle. Oikean oven löytäessä Marianna näkee samalla myös vessan. “Hei mun pitää käydä pissalla” Marianna sanoo toisille. “Joo tule perästä, ollaan tossa heti ton oven takana” Riina sanoo ja jatkaa “Mutta tuu nopeesti, kun se ilotulitus alkaa ihan just”.


Marianna pyyhkii vessassa ja huomaa kostuneensa melkoisesti pienestä pelistä mitä heillä oli baarissa Kallen kanssa. Hän miettii ettei pidä juoda liikaa ettei tässä tilassa päädy ihan kenen tahansa sänkyyn. Hän pesee kätensä, tarkistaa peilikuvansa ja astuu ulos vessasta lähes törmäten baarissa aiemmin esiintyneeseen trubaduuriin. “Oi anteeksi!” hän sanoo. “Sorry” mies vastaa ja tarttuu häntä käsivarresta “Won’t you pardon me?” Marianna pysähtyy eikä saa sanottua mitään kun trubaduurin silmien hymy hurmaa hänet. Samaan aikaan ulkona alkaa kuulua pamauksia, ilotulitus on alkanut. Trubaduuri katsoo häntä tiiviisti silmiin ja kurottuu sitten suutelemaan häntä. Marianna on yllättynyt mutta sulaa miehen taitavissa otteissa. Ilotulituksen paukkuessa taustalla hänestä tuntuu että tämän suudelman vain kuuluu tapahtua, kuin taianomaisesti käsikirjoitettuna.


Trubaduuri vilkaisee ympärilleen. Käytävä on tyhjä kaikkien ollessa kannella katsomassa ilotulitusta. Marianna tuntee miehen toisen käden vaeltavan takapuolelleen ja toisen siirtyessä hänen sisäreittään pitkin ylöspäin. He suutelevat yhä kiihkeämmin ja Mariannan äsken jo heränneet halut tuntuvat räjähtävän hänen sisällään. Marianna vetää trubaduurin perässään vessan koppiin ja laittaa lukon kiinni. Mies ei kysele vaan avaa housunsa Mariannan riisuessa pikkarinsa mekkonsa alta. Marianna ohjaa miehen istumaan pöntön päälle, odottaa kun tämä laittaa kondomin houkuttelevan kalunsa päälle ja asettautuu sitten hajareisin miehen päälle.


Marianna on niin liukas, että miehen kalu lipsuu hetken edestakaisin kunnes löytää kolon mihin upota. Miehen ilme muuttuu totisemmaksi ja kalu paksummaksi. Marianna ratsastaa trubaduurilla eikä voi olla päästämättä pieniä vingahduksia vaikka pelkääkin jonkun tulevan vessaan ja kuulevan. Mies puristaa hänen rintojaan mekon päältä ja sitten hänen pakaroitaan mekon alta. Marianna huomaa miehen olevan lähellä laukeamista kun tämä alkaa ohjata Mariannan liikeitä voimakkaasti. Marianna läpsäisee miehen kädet pois ja pysähtyy sitten hetkeksi, kunnes aloittaa aiempaa hitaamman liikehdinnän. Normaalisti hän olisi jo lauennut, mutta alkoholi vaatii hetken pidemmät hitaat työnnöt. Trubaruuri siirtää toisen kätensä hänen etureidelleen ja kurottaa siitä peukalollaan painelemaan hänen klitoristaan. Vessan ovi käy ja joku tulee sisään, mutta Marianna ei pysty enää välittämään, vaan nojaa taaksepäin huokaillen ja laukeaa sitten miehen peukalon ja kalun yhteistyöhön. Orgasmista sykkien Marianna suostuu nyt miehen määräämään tahtiin ja antaa tämän hyppyyttää häntä sylissään. Trubaduurin lauetessa Marianna painaa kätensä tämän suun eteen ääniä varoen, kuin ei kenelle tahansa jo olisi selvää mitä kopissa tapahtuu. Heidän puettuaan päälleen ja paettuaan käytävään trubaduuri tarttuu hattunsa lippaan ja sanoo “Thank you Pretty Woman!”. Marianna hymyilee vastaukseksi ja lähtee etsimään ystäviään.


Kun hän kertoo tapahtuneesta Lissulle ja Riinalle nämä eivät ensin usko vaan luulee hänen vitsailevan, kunnes he kiljahtelevat riemuissaan tarinalle. Tanssahdellen naiset kävelevät sisään discoon ja jäävät rinkiin pikkuhiljaa täyttyvälle tanssilattialle liikehtien elävästi musiikin tahtiin. Lissu tulee tanssimaan Mariannaa vasten hajareisin ja Riina taas asettaa selkänsä Lissun selkää vasten. Heidän liikkeistään näkee jo kilometrin päähän haun olevan päällä. Pian kaksi itsevarman näköistä miestä tuleekin tanssahtelemaan heidän lähelleen. Mariannakin villiintyy muiden mukana mitä viettelevempiin liikkeisiin. Hän heittäytyy musiikin ja hetken vietäväksi eikä ensin huomaa myös baarista tutun miehen liittyneen heidän ihalijakaartiinsa.


Musiikki vaihtuu hitaaseen kappaleeseen. Kalle katsoo Mariannaa ja ojentaa kätensä. Marianna tarttuu siihen ja kietoo sitten käsivartensa miehen ympärille. He keinuvat musiikin tahdissa Kallen pitäen tahdikkaasti kiinni hänen alaselästään. Pikkuhiljaa miehen käsi valuu alaspäin ja Mariannan kasvot painautuvat lähemmäs miehen miellyttävästi partavedeltä tuoksuvaa kaulaa. He tanssivat kappaleen loppuun lähes paikallaan huojuen. Discovalojen pyyhkiessä Mariannan kasvoja hän miettii, että tästä tulee varmasti upea vuosi.

Jos pidit lukemastasi, osta tarvikkeet seuraavaan seksihetkeesi tämän blogin sisältämän mainoksen/linkin kautta.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *